Idősek Otthona, Hajdúbagos

Idősek Otthona, Hajdúbagos
NAGY U. 101.
4273 Hajdúbagos
Hajdú-Bihar
52/ 567-212
52/ 374-018
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A 2005-ben megépült idősek otthona minden egyéni igénynek megfelelően lett kialakítva. Debrecen felől egyaránt a 47-es számú főúton közelíthető meg Sárándig, ahonnan a község a Létavértesig vezető úton 3 kilóméter megtétele után érhető el, jobb kéz felé a belterületi bekötőn.


Cégleírás
Hajdúbagos, Debrecen városkörnyéki településeinek körébe tartozik. A településjellegét tekintve mezőgazdasági település. Lakosainak száma: 2000 fő. Az itt élő emberek többsége Debrecenbe jár dolgozni. A Debrecenbe irányuló közlekedés jó, naponta több busz és vonatjárat is van.
A településre az utóbbi években a lassú létszámnövekedés jellemző. Fejlődő község Debrecen város árnyékában. Kiválóan működő és jól felszerelt óvoda és iskola is van. Az egészségügyi ellátás jó, családiorvos, gyermekorvos, fogorvos, gyógyszertár működik.
Az idős-gondozás magas színvonalú, szakképzett személyzet gondoskodik a nappali ellátásról, a házi segítésnyújtásról, szociális étkezésről, jelzőrendszeres házigondozásról. A település közművekkel való ellátottsága jó. Az utcáink jól járhatóak. Csendes nyugodt település, melyet a kiegyensúlyozott közbiztonság tesz lehetővé.
Kulcsszavak:
Idősek otthona, Szociális Otthon, Idősgondozás, Szociális Étkeztetés, Nyugdíjas Otthon, Idősotthon, Nappali Ellátás, Idősellátás, Házi Gondozás, Emelt Szintű szociális Ellátás, Betegápolás, Idősek Otthona Működtetés, Csendes, Idősek Napközi Otthona, Kultúrált Környezetet
Idősek Otthona, Hajdúbagos a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Idősek Otthona, Hajdúbagos

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!